MASSAGES

Bij Gewoon Helga! kun je uiteraard ook genieten van heerlijke massages. Gun jezelf gewoon eens een moment van ontspanning en kom volledig tot rust tijdens een van de massages die Gewoon Helga! aanbiedt.

Uiteraard wordt er vooraf besproken wat je van de massage verwacht en of je klachten hebt die eventueel gericht aandacht nodig hebben. Tijdens de massage doe ik mijn uiterste best om ervoor te zorgen dat jij even alles om je heen vergeten kunt!

Tip: Geef een massage cadeau!

Je hebt de keuze uit een van de volgende massages:

Klassieke Massage

Ook wel de Klassieke Zweedse Massage genoemd, wellicht een van de meest bekende vormen van massage ter wereld.
Een heerlijk ontspannende massage die zorgt voor een betere doorbloeding en die helpt om afvalstoffen af te voeren. Hierdoor wordt het zelfherstellend vermogen van je lichaam gestimuleerd.

Gewoon even ontspannen en even alle stress van het dagelijkse leven van je afzetten!

Dynamische Cuppingmassage

Een dynamische cuppingmassage waarbij afwisselend met siliconen cups en manuele grepen gemasseerd wordt.
Deze massage is een vorm van bindweefselmassage. De dynamische cuppingmassage heeft een ontspannende werking, het vermindert verklevingen, is ontgiftend en voert vocht af. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor zuurstofrijk bloed de spieren en de huid weer bereiken. Ook deze massage activeet het zelfherstellend vermogen van het lichaam.
Gewoon een boost voor je lichaam!

Ontspannende Voetreflexmassage

Tijdens deze ontspannende voetreflexmassage wordt drukpuntmassage afgewisseld met heerlijk ontspannende en energie gevende massage technieken. In kleine reflexpunten onder de voeten wordt het hele lichaam weerspiegelt. Deze massage is door een door een voetreflextherapeute zo samengesteld dat alle reflexpunten gemasseerd worden die voor ontspanning zorgen. Zo krijgen niet alleen je voeten een heerlijke massage, maar ontspant tijdens de massage je hele lichaam en geest.
Gewoon genieten dus!

Massage op maat

Uiteraard kan in overleg met jou ook een heerlijke massage op maat samengesteld worden. Wil je enkel je benen gemasseerd hebben, of alleen je nek en schouders, heb je bepaalde klachten die extra aandacht nodig hebben? Wil je combinatie van bovenstaande behandelingen? Aan jou de keus!