Wax Salon

Gewoon Helga! Een Wax Salon voor zowel mannen als vrouwen in Hoevelaken waar iedereen uit de omgeving Amersfoort, Nijkerk, Nijkerkerveen, Terschuur, Zwartebroek en zelfs Barneveld terecht kan!

Gladde benen, bikinilijn of Brazilian, snor weg of wenkbrauwen weer in model? Overbeharing op je rug, schouders of buik? Geen probleem! Full Body Wax voor iedereen! Privacy en hygiëne zijn uiteraard gegarandeerd bij Gewoon Helga!

Maar waarom Waxen?

Waxen is de oudste, natuurlijkste en meest effectieve vorm van ontharen. Als je regelmatig waxt (tussen de 3 en 6 weken) worden de haartjes dunner en zachter. Uiteindelijk duurt het langer voordat deze weer terug groeien.

Gewoon een mooie gladde en superzachte huid, dat is dus waarom! Weg met de stoppels en het dagelijkse scheren! Met waxen verwijder je de haar met wortel en al. Er komt een nieuw en zacht dun haartje terug. De haren blijven zo’n drie tot vijf weken weg en sommige blijven zelfs voorgoed weg als je regelmatig waxt. Door het waxen worden gelijk al je dode huidcellen verwijderd waardoor je huid na de behandeling heerlijk zacht, glad en verzorgd aanvoelt.

LYCON Precision Waxing


LYCON Precision Waxing is de nieuwe manier van ontharen, waxing is hot!
Alleen het beste bij Gewoon Helga!

Bij Gewoon Helga! wordt alleen maar met LYCON Precision Wax gewaxt! Het Australische merk LYCON opgericht door schoonheidsspecialiste Lydia Jordane werd in 1978 opgericht. Inmiddels wordt de wax in meer dan 93 landen gebruikt als dé waxmethode voor onder andere de Brazilian wax. Door uitsluitend de beste en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten te gebruiken wordt je huid ook nog eens heerlijk verzorgd tijdens het waxen. Je huid voelt glad en verzorgd aan na de behandeling!
De verschillende soorten wax van LYCON Precision Wax garanderen dat iedereen probleemloos gewaxt kan worden bij Gewoon Helga! Zelfs de meest gevoelige huid is geen probleem met de LYCON Precision Wax! Voor elk haartje de juiste wax!
LYCON Precision Wax is het meest gebruikte en vertrouwde waxmerk in het topsegment van nationale én internationale wellness centra, spa’s, wax bars en schoonheidssalons. LYCON geniet wereldwijd bovendien een ongeëvenaarde erkenning voor professionele productkwaliteit, trainingen, loyaliteit en integriteit.