Gewoon Helga!

En dan is het idee geboren!

Al een aantal jaar werkzaam als pedicure, superleuk omdat mensen altijd blij zijn als ze bij je zijn geweest voor een behandeling. Daarnaast al bezig met wat andere behandelingen die niet echt van de grond kwamen. De microdermabrasie, het harsen, de gellak. Toch altijd al net iets meer willen doen dan alleen pedicuren. Al een tijdje met het idee rondgelopen er een waxsalon bij te beginnen. Dat idee is niet echt van de grond gekomen. Maar ergens bleef het altijd in mijn gedachten hangen.

En waarom? Nou gewoon, als tiener zelf al vroeg geconfronteerd met overmatige beharing, ga je van alles uitproberen. Harsen, scheren, niets leek echt te helpen. Altijd weer uitslag. En in de zomer vaak twee maal per dag scheren omdat de haargroei niet te stoppen is. De schaamte. Zelfs mijn omaatje liet tot aan haar einde nog iemand langs komen om die vervelende snor weg te harsen.
Waxen blijkt de oplossing te zijn. Een vrijwel pijnloze manier van ontharen. En die oplossing gun je dan ook iedereen die op een vrijwel pijnloze manier onthaard wil worden en er niet dagelijks mee geconfronteerd wil worden.

En dan? Dan ben je bijna vijftig en het blijft kriebelen. Er komt een ruimte op je pad en het gaat nog meer kriebelen. Je volgt een aantal producttrainingen, en hakt de knoop door!

Gewoon Helga! is geboren! Pedicuresalon en Waxsalon met tal van andere behandelingen!

Hoe leuk is het om mensen elke dag blij te kunnen maken met gewoon een fijne pedicurebehandeling, met gewoon een goede waxbehandeling, met gewoon een heerlijke oppepper voor de huid of met gewoon een heerlijke ontspannende voetreflexmassage!

De salon is een feestje geworden, fris en kleurrijk! Ik geniet er nu al elke dag van!

Ik hoop jullie snel te mogen zien bij Gewoon Helga!